Šengenas vīzai nepieciešamie dokumenti

Vai jūs drīz nokļūsiet kaut kur Eiropā? Ja jūsu atbilde ir „jā”, tad jums ir jāzina, ka jums var būt nepieciešams pieteikties Šengenas vīzai, lai jūsu ieeja būtu atļauta. Tomēr, ja jūs esat amerikāņu pilsonis, tikai tad, ja plānojat palikt 90 dienas vai mazāk, darīsit tikai savu pasi.

Šengenas zonas valstis ir : Austrija, Beļģija, Čehija, Dānija, Igaunija, Somija, Francija, Vācija, Grieķija, Ungārija, Islande, Itālija, Latvija, Lietuva, Luksemburga, Malta, Nīderlande, Norvēģija, Polija, Portugāle, Slovākija, Slovēnija, Spānija, Zviedrija, Šveice un Lihtenšteina.

Tātad, ja jūsu nākamais ceļojums ir uz kādu no šīm valstīm, ņemiet dažas piezīmes, jo tās ir Šengenas vīzai nepieciešamie dokumenti:

  • Pieteikuma veidlapa ir pilnībā aizpildīta un parakstīta.
  • Jaunākā fotogrāfija pases formātā, pilna seja, kas uzņemta uz balta vai gaiša fona.
  • Pase ir derīga vismaz 3 mēnešus pirms izbraukšanas datuma. Tajā jābūt vismaz divām tukšām lapām.
  • Lidmašīnas biļešu rezervēšana datumam, kurā plānojat lidot. Ņemiet vērā, ka ir nepieciešama tikai rezervācija, tāpēc nepērciet biļeti, ja vīza vēl nav apstiprināta.
  • Ceļojumu medicīniskās apdrošināšanas polise ar minimālo apmēru 30 000 eiro. Tam jābūt derīgam katrā Šengenas valstī, un jums ir jābūt vienam no vīzas pieteikuma iesniegšanas brīdī.

Ņemiet vērā, ka šis saraksts ir tikai atsauces numurs. Pirms pieteikuma iesniegšanas mēs iesakām pārbaudīt ar tās valsts vēstniecību, kurā jūs ceļojat, un pārbaudiet, vai viņiem ir nepieciešami citi dokumenti .

Nepieciešamā aizsardzība

Kā jūs tikko izlasījāt, viens no dokumentiem, kas nepieciešami, lai pieteiktos Šengenas vīzai, ir apdrošināšanas polise , kuru varat iegādāties šeit, mūsu mājas lapā.

Viss, kas jums jādara, ir veikt cenu citēšanu, aizpildiet veidlapu, kuru atradīsiet šīs lapas augšpusē; salīdziniet opcijas, kuras mēs jums rādīsim; izvēlēties vienu, kas atbilst jūsu vajadzībām un - bet ne mazāk svarīgi - nopirkt to tiešsaistē, izmantojot jūsu maksājuma veidu.

Pēc tam, kad tas viss ir paveikts, jums būs vajadzīgi visi dokumenti, kas nepieciešami Šengenas vīzai, un - ja tas ir apstiprināts - jūs varēsiet veikt savu gaidāmo braucienu un savu dzīves laiku!